下载屈臣氏手机APP
下载屈臣氏手机APP
20230301_Web3_Homepage_AppDownload.png
  • google-play.png
  • app-store.png
  • app-gallery.png
寻找屈臣氏门市 Blog
门店
0
我的购物袋
Lovini-eshop-web-banner(Category)-750(w)x452(h)px-Mar23.jpg
watsons-liposome.jpg
品牌故事
Lovini Logo  (750x452px).jpg

為生命增添色彩

 我哋嘅身體需要足夠同合適嘅營養去維持每日所需,但係單靠日常飲食去攝取營養有時會比較困難,就好似生命裏面欠缺色彩一樣。Lovini心然嘅理念就好似喺您嘅生命裡面增添唔同嘅色彩,為大家寶貴嘅健康提供合適嘅營養保健品。

 Lovini心然營養明白每位消費者都有自己嘅健康習慣及營養需要,所以當每位客人購買左我哋嘅營養保健產品之後,我哋會免費提供一次註冊營養師嘅諮詢服務,以確保客戶喺健康之旅途獲得正確建議同營養教育。我們所有嘅營養師都係英國/美國或澳洲當地政府正式註冊,並累積了多年廣泛經驗,包括一般健康建議、減肥諮詢及臨床營養保健等。我地所有產品均經過精心選擇,所選擇嘅製造商均具有國際認可資格,並由註冊營養師團隊為產品進行嚴格的質量和安全性(包括劑量)監控,以確保Lovini心然營養嘅客戶獲得最優質嘅產品。